Vizite in Rai

vineri, 29 iulie 2016

Musulmanii, principalii responsabili pentru existența terorismului.

Planeta tocmai a intrat oficial în zodia violenței. Prin America umblă descreierați cu mitraliere prin școli și cluburi și negrii încep să omoare la albi. În Africa avem Boko Haram care au ca scop aparent să rărească creștinii. În Europa... nu mai e cazul să discutăm. Atentate cu armă prin țările nordice, cu bombe prin Franța, împușcături prin Munchen, retarzi care tabără lumea cu satârul de șnițele prin trenuri, alții care brăzdează mulțimea cu tirul și omoară preoți în biserică. Bonus... în Japonia un "2 la metru" cu ochii oblici, ca o ironie a sorții, s-a găsit să omoare 19 persoane cu handicap într-o clinică, pe motiv că vrea să scape lumea de imperfecți.

Deci, situația e neagră și nu se va ameliora deloc. Ba mai mult, se va amplifica în timp pe toată planeta. O fi un pas al evoluției umane, selecția naturală a mamei natură, o variantă modernă a asteroidului care a lovit Pământul pentru a reseta viața pe planetă... nu știu și nici nu-mi pasă ce e! Cert este că lumea a luat-o razna și tendința principală este de a ne rări între noi. Nu mai sunt asteroizi, nu mai sunt plăgi și molime, nu mai sunt războiae... Buba s-a mutat la nivel de individ.
Organizațiile teroriste au reușit să convingă ratații fără căpătâi, care nu se pot integra într-o societate, că își pot lăsa amprenta pe omenirea asta detonându-se în mulțime pentru interesele lor oculte. Și adevărul este că asta și fac. Ne schimbă modul de viață.

Cum își justifică teroriștii acțiunile? Le trec în numele islamului. Vor să-l răspândească pe Allah, să propăvăduiască islamul, să termine cu păcătoși ca noi. Ei bine, justificările astea sunt niște căcaturi de doi bani! Trebuie să fii idiot cu muci la nas ca să pui botu' la așa abureală... sau să fii musulman. Pe băieții de la ISIS îi doare de islam fix în același loc dorsal în care mă doare și pe mine. Ei vor de fapt, ca și mine de altfel, bani și putere, doar că ei au găsit o variantă barbară de a-i obține. Ne ia glanda nouă, fraierilor. Bagă spaima-n noi. Seamănă teroare.

Problema este că totul ni se trage de la practicanții islamului, oamenii de rând, care acoperă rahatul făcut de ISIS. Musulmanii, cei mai habotnici, înrobiți, îndobitociți si opriți din evoluție oameni de către o religie, chiar sunt impresionați când aud că totul se face în numele lui Allah, deși este clar că n-are nicio legătură cu religia. ISIS omoară creștini, omoară musulmani, omoară imami, omoară copii, bătrâni, femei, omoară orice. Adevărata lor față n-o cunosc decât sirienii, irakienii și alte nații care au avut neșansa de a conviețui cu rahații ăștia. Restul musulmanilor, mai ales cei din Europa, fie aproba tacit ce fac cei de la ISIS și sunt în asentimentul lor, fie sunt indiferenți și se gândesc că ne merităm soarta, că noi i-am fi zgândărit de fapt, fie se implică activ, ascunzând teroriști, ajutându-i sau alăturându-se lor sau mai bine zis cauzei, pentru că marea parte n-ajung să-și cunoască liderii niciodată.

De ce sunt musulmanii vinovați pentru faptele teroriste?
Pentru că ei, fără să gândească, lucru ce oricum nu prea e în natura lor, conferă acoperirea perfectă pentru ISIS și legitimează toate acțiunile lor. Musulmanii, chiar daca nu teroriști, se bucură mai mult sau mai puțin la fiecare atentat. Se bucură în sinea lor. Ei simt că așa e bine. Ca ne-o merităm.
Să ne întoarcem la ideea de bază, reală de altfel, cum ca atentatele sunt puse doar de fațadă pe seama islamului. Să presupunem că musulmanii sunt scârbiți și revoltați de acțiunile teroriștilor. Să presupunem că și ei sunt oameni ca noi, care se simt în aceeași oală. Că islamul este o religie pașnică, așa cum le place lor să spună. Ce faci tu ca musulman de rând, ca imam, ca muftiu sau orice alt reprezentant al acestei religii, atunci când niște ratați omoară oameni la întâmplare în numele tău și al religiei tale pașnice?
Păi ieși dracu să te ia în stradă și fă urât. Protestează din zori și până-n seară prin spații publice că-ți strică imaginea de pașnic zen. Cheamă lumea-n moschei și vorbește-le 24 din 24 despre cât de pașnic ești tu și cât de dobitoci sunt ăia care cică omoară în numele vostru. Bate din ușă-n ușă pe la televiziuni, să te lase să apari la toate emisiunile ca să spui că tu n-ai nicio treabă cu așa ceva, că de fapt ISIS vrea să strice prietenia strânsă dintre religii. Veau să văd peste tot, pe stradă, în media, pe retelele de socializare, oriunde, numai musulmani care să spună că islamul nu e terorism, până mă satur. Până o să ajung să visez că niște descreierați au ales la întâmplare o religie pe seama căreia să-și justifice faptele.

Ce se întâmplă în realitate?
Niciun musulman nu zice nimic, Toți tac mâlc. Dacă te mai duci peste vreunul să-l iei la întrebări, îți spune așa , rapid, că nu e de acord. În rest... pauză. Nu-i vezi. Nici măcar după un atentat d-ăsta grav, nu vezi pe niciunul să apară la TV și să își exprime condoleanțe, să zică două vorbe acolo, să-i dojeneascp pe giboni, să-i atenționeze pe alți posibili sinucigași că degeaba strigă ei Allah Akbar atunci când bubuie prostia-n ei, că Allah îi trimite in iad sau la balamuc sau unde i-or trimite. Dar niciunul din ei nu face asta pentru că lor le pare bine de ce ni se întâmplă. Ba mai mult, apar si imami radicalizati, care încurajează terorismul.
E ca și cum un stăpân își lasă pitbull-ul prin parc slobod, fără lesă, și se uită la el cum mușcă pe toată lumea, fără să facă nimic, spunând că îi pare rău, că n-are ce să-i facă sau că bine ți-a făcut, că n-aveai ce căuta pe lângă el.

Ce e de făcut?
Dacă așteptăm apărare de la autorități, armată, NATO, SUA, Sf. Petru cel Nou, Arsenie Boca etc., o să așteptăm mult și bine, până când ne vom trezi că nu ne mai trezim. Autoritățile și politicienii știu doar să depună coroane, să aprindă lumânări, să declare zile de doliu și stări de alerta maxime, adică fix pix! Nimic concret. Că nu vor, că n-or fi capabile să facă ceva, asta e mai puțin relevant când te afli într-un loc aglomerat și îi bubuie unui dobitoc ghizdanul sau când dobitocul se urcă-n camion și-ți arată ce are pe dedesubt.
Nu poți duce discuții diplomatice cu niște barbari, cu unii care oricum își doresc să moară. Ce să negociezi cu ei? Singura alternativă este forța brută. Expulzarea, arestarea, uciderea , exterminarea tuturor membrilor familiei unui astfel de individ. Exemple de violență cruntă asupra lor. Bombe, măturări de pe fața pământului. Ei cred că sunt în avantaj insuflând teroare dar ne vor aduce în stadiul de a ne lepăda de stilul modern de viață și de a ne întoarce la instinctele primare. Supraviețuirea, răzbunarea. Și noi suntem capabili de răzbunari, nu numai ei. Vinovați - nevinovați, trebuie sa ai acelasi răspuns, cel puțin cu neamul lor, nu pălăvrăgeli lacrimogene pe la TV, cu declarații incredibil de imbecile gen "Suntem mai uniți ca niciodată", " suntem alături, suntem în război"etc.. Păi am ajuns să fim mai uniți ca niciodata cam o dată la săptămână. Cu ce mă-ncălzește? Musulmanii primesc drepturi în Europa și noi primim la schimb dreptul de a muri de mâna lor.

Lumea modernă va ajunge cu cuțitul la os și atunci se vor împărți în două. Cei care vor crede că terorismul a pus stăpânire pe planetă și că mai bine trec și ei de partea teroriștilor, a celor puternici în viziunea lor, decât să fie executați... și cei care mai bine mor cu ei de gât decât să se uite cum ne taie ei gâturile. Suntem mulți care călătorim prin toată Europa, prin toată lumea, și în acest moment nu e niciun stat. nicio armată, niciun grad ridicat de securitate care să ne garanteze minimul de siguranță

Colac peste pupăză, există o dobitoacă în Germania care a alimentat teroarea în Europa prin chemarea migranților. Eu , cel puțin, nu vreau să mor executat și nici să-mi văd vreun membru al familiei măcelărit. Inițiatorii acestui fenomen planetar numit terorism ar trebui să aibă mare grijă pentru că omul adus în situația de a nu mai avea ce pierde este cel mai periculos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu