Vizite in Rai

sâmbătă, 18 iunie 2011

Dumnezeu porunceste: Ucide, distruge, inrobeste, jefuieste !Iata cateva dintre poruncile bunului, iubitorului, milostivului domn "Dumnezeu", luate motamo din Biblie:

JEFUIESTE !
Domnu' ajuta pe fiii Israelului sa jefuiasca poporul Egiptean!
" Iar Domnul a dat poporului Său trecere înaintea Egiptenilor, ca să-i dea tot ce a cerut. Şi astfel au fost prădaţi Egiptenii. " (Exodul 12:36)

UCIDE !
Ca un adevarat conducator, "Dumnezeu" merge pe principiul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra".
" De se va afla la tine, în vreuna din cetăţile tale, pe care ţi le va da Domnul Dumnezeul tău, bărbat sau femeie, care să fi făcut rău înaintea ochilor Domnului Dumnezeului tău, călcând legământul Lui, / Şi se va duce şi se va apuca să slujească altor dumnezei şi se va închina acelora, sau soarelui, sau lunii, sau la toată oştirea cerească, ceea ce eu n-am poruncit; / Şi ţi se va vesti şi vei auzi aceasta, să cercetezi bine şi de se va adeveri aceasta şi se va fi făcut urâciunea aceasta în Israel, / Să scoţi pe bărbatul acela sau pe femeia aceea care au făcut răul acesta la porţile tale şi să-i ucizi cu pietre."   (Deuteronomul 17:2-5)

RAZBUNA-TE !
Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte!
" Să nu-l cruţe ochiul tău, ci să ceri suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior. Cu răul pe care îl va face cineva-aproapelui său, cu acela trebuie să i se plătească"(Deuteronomul 19:21)

CUCERESTE, INROBESTE, OMOARA !
Pe asemenea porunci, pana si Hitler ar fi invidios.
" Când te vei apropia de cetate ca s-o cuprinzi, fă-i îndemnare de pace. / De se va învoi să primească pacea cu tine şi-ţi va deschide porţile, atunci tot poporul ce se va găsi în ea îţi va plăti bir şi-ţi va sluji. / Iar de nu se va învoi cu tine la pace şi va duce război cu tine, atunci s-o înconjuri. / Şi când Domnul Dumnezeul tău o va da în mâinile tale, să loveşti cu ascuţişul sabiei pe toţi cei de parte bărbătească din ea." (Deuteronomul 20:10-13)

MASACREAZA !
Un mic indemn divin la epurare in masa a populatiei.
" Aşa să faci cu toate cetăţile care sunt foarte departe de tine şi care nu sunt din cetăţile popoarelor acestora, / Iar în cetăţile popoarelor acestora pe care Domnul Dumnezeul tău ţi le dă în stăpânire, să nu laşi în viaţă nici un suflet. " (Deuteronomul 20:15-16)

OMOARA-TI COPIII !
Iata si calea cea mai simpla sa pedepsesti un copil neascultator.
" De va avea cineva fecior rău şi nesupus, care nu ascultă de vorba tatălui său şi de vorba mamei sale şi aceştia l-au pedepsit, dar el tot nu-i ascultă, / Să-l ia tatăl lui şi mama lui şi să-l ducă la bătrânii cetăţii lor şi la poarta acelei cetăţi şi către preoţii cetăţii lor să zică: / Acest fiu al nostru este rău şi neascultător, nu ascultă de Cuvântul nostru şi este lacom şi beţiv / Atunci toţi oamenii cetăţii lui să-l ucidă cu pietre şi să-l omoare. Şi aşa să stârpeşti răul din mijlocul tău şi toţi Israeliţii vor auzi şi se vor teme. " (Deuteronomul 21:18-21)

MOARTE FETELOR CARE NU SUNT VIRGINE !
In sfarsit cineva a gasit o pedeapsa pe masura pentru un asa "pacat". Da' unde erai Doamne?!
" Şi tatăl fetei să zică bătrânilor: Am dat pe fiica mea de femeie acestui om şi acum el a urât-o, / Şi iată ridică asupra ei învinuiri de lucruri urâte, zicând: N-am găsit feciorie la fiica ta; dar iată semnele fecioriei fiicei mele. Şi să întindă haina înaintea bătrânilor cetăţii. / Iar dacă cele spuse vor fi adevărate şi nu se va găsi feciorie la fată, / Atunci fata să fie adusă la uşa casei tatălui ei şi locuitorii cetăţii ei să o ucidă cu pietre şi să o omoare, pentru că a făcut lucru de ruşine în Israel, desfrânându-se în casa tatălui său. Şi aşa să stârpeşti răul din mijlocul tău." (Deuteronomul 22: 16-17; 20-21)

MOARTE CELOR CE INSEALA !
Solutia cea mai simpla de a nu mai ajunge la divort si partaj.
" De se va găsi cineva dormind cu femeie măritată, pe amândoi să-i daţi morţii: şi bărbatul, care a dormit cu femeia şi femeia. Şi aşa să stârpeşti răul din Israel. / De va fi vreo fată tânără, logodită cu bărbat şi cineva o va întâlni în cetate şi se va culca cu dânsa, / Să-i aduceţi pe amândoi la poarta cetăţii aceleia şi să-i ucideţi cu pietre: pe fată pentru că n-a ţipat în cetate, iar pe bărbat pentru că a necinstit pe femeia aproapelui său. Şi aşa să stârpeşti răul din mijlocul tău." (Deuteronomul 22: 23-24)

DORESTE RAUL CELOR CE NU TE PLAC
Pe sistemul "daca nu-ti place de mine, sa dea dracu-n tine", Domnu' ne invata cum sa procedam cand nu suntem apreciati la justa noastra valoare de catre altii.
" Pentru că nu v-au întâmpinat cu pâine şi cu apă în cale, când veneaţi din Egipt, şi pentru că ei au plătit împotriva ta pe Valaam, fiul lui Beor, din Petorul Mesopotamiei, ca să vă blesteme. / Dar Domnul Dumnezeul tău n-a voit să asculte pe Valaam şi a prefăcut Domnul Dumnezeul tău blestemul lui în binecuvântare pentru tine, pentru că Domnul Dumnezeul tău te iubeşte. / Să nu le doreşti pace şi fericire în toate zilele tale, în veci." (Deuteronomul 23: 4-6)

SA PRACTICI CAMATARIA
Acum inteleg ca fratii Camatari faceau totul in numele Domnului.
" Să nu dai cu camătă fratelui tău nici argint, nici pâine, nici nimic din câte se pot da cu camătă. / Celui de alt neam să-i dai cu camătă, " (Deuteronomul 23: 19-20)

LASA-TI NEVASTA CU FRATELE TAU!
Nimic nu se pierde, totul ramane in familie.
" De vor trăi fraţii împreună şi unul din ei va muri, fără să aibă fiu, femeia celui mort să nu se mărite în altă parte după străin, ci cumnatul ei să intre la ea, să şi-o ia soţie şi să trăiască cu ea." (Deuteronomul 25: 5)

Exemplele pot continua la nesfarsit. Aproape sunt tentat sa spun ca daca acest dumnezeu ar exista, cu siguranta ca as fi fanul lui. Imi place atituditea hitlerista pe care o are si tupeul lui "bagabontesc".

7 comentarii:

 1. Buna, as dori sa facem un schimb de linkuri.

  Nume blog: Doza ta zilnica de ras
  Url: http://dozatazilnicaderas.blogspot.com

  Daca esti deacord, dami un raspuns pe facebook, mail, blog etc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar de ce nu ai mai scris, fix acum când te-am descoperit? Ia fă bine mătăluță și mai scrie, că am de gând să-ți bag niște trafic via un articol promo.

  RăspundețiȘtergere
 3. extraordinar...l-ai prezentat pe Dumnezeu ca Dumnezeul razbunator al Vechiului Testament.vrei te rog sa-l prezinti si ca Dumnezeul Noului Testament? caci acolo il vei gasi altfel pe Dumnezeu: ca Dumnezeul dragostei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. dar de cand Dumnezeu e schimbator ,,, a fost este si va fi acelasi nu zice asa SF, Biblieeee?


   Sau sunt mai multi dumnezei ???

   Ștergere
 4. eee. asta e cu totul altceva.sa poti,dar sa nu vrei. stii, se zice ca Dumnezeu nu crede in ateism.:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deci, ca sa lamurim problema asta si sa nu mai trebuiasca sa intri pe blogul meu si sa citesti toate idioteniile mele, iti spun urmatoarele:
   1. Nu eu l-am prezentat ca dumnezeul razbunator al Vechiului Testament, l-a prezentat asa autorul "capodoperei". Eu nu am facut decat sa dau niste citate. Ai pus problema de parca Vechiul Testament a fost scris cu rautate de mine! Daca stii tu cum zic credinciosii, Biblia a fost scrisa la dictarea unuia, Duhul Sfant sau asa ceva care culmea, e din aceeasi formatie cu domnu'.
   2. N-am de ce sa ii prezint partea buna pentru ca bunatatea, iubirea, milostenia, sunt caracteristici ce i-au fost atribuite acestui personaj de literatura fantastica inca de la creere.

   Stiu ca toate atrocitatile prezentate nu prea dau bine cu aura lui de sfant insa astea sunt faptele biblice de care nu multi au cunostinta.

   Ștergere